torsdag 2 juli 2009

Bakis

Ja inte efter att ha druckit vilket jag ju kan säga hejdå till i typ ett år framöver, utan på grund av att en viss herr Runfeldt bestämde sig för att gå ut och fira att sista matchen för säsongen var avklarad. Eller kanske att han skall bli pappa och att han inte heller kommer få gå ut mer i hela sitt liv? =)

I vilket fall som helst så vaknade jag till vid typ fem i tre mitt i natten och började naturligtvis genast fantisera ihop att Björn hade blivit nedslagen eller cyklat in i en buske på vägen hem. När han vägrade svara på telefonen så blev jag ju ännu mer övertygad om att så var fallet. Tittade ut genom fönstret och fick syn på någon typ 200m bort som var väldigt lik Björn, eller han hade åtminstone mörkt hår – tror jag. MEN denna någon stod och kysstes passionerat med en tjej vilket inte riktigt ingick i min plan så jag var sjukt nära att springa ut och fråga vad fan det var som pågick. När de skildes åt gick han dock åt ett helt annat håll så det visade ju sig att mina ögon sett helt i kors. Är detta preggo-hormoner?

Till slut kom Björn hem med ett lår som var tjockare än en stock. Tydligen hade Björn lyckats med att återigen kapa någon bakifrån som sedan bestämt sig för att den där kaxiga gotlänningen minsann skulle få så han teg och hämnats, resultat – en rejäl lårkaka. Detta skulle Björn berätta om på natten men somnade sedan någonstans mitt i samtalet och kvar låg jag helt klarvaken. Solen började gå upp igen, fåglarna kvittrade och det kändes bara allmänt jobbigt att det typ var 3h kvar tills jag skulle gå upp. Lyckades somna om men nu sitter jag här som ett spöke på jobbet och önskar att jag tagit ledigt idag precis som han gjorde som ligger kvar hemma och snarkar. Men nej, jag kämpar till jobbet istället och känner mig istället helt bakfull.

2 kommentarer:

Anonym sa...

haha, "inte heller kommer få gå ut mer i hela sitt liv" =)

Jullan sa...

Ska jag gå omkring och bära på ungen i 9 månader, födärva min kropp och dessutom hålla mig ifrån att få festa så är det väl inte mer än begärt att han stannar hemma åtminstone de första 15 åren? ;)