onsdag 17 juni 2009

Idétorka

Jag skulle behöva en riktigt strålande idé över något jag kan göra på jobbet. Gärna PR aktigt.. Något jag kan sysselsätta mig med nu under sommarmånaderna när det är lite lugnare. Gärna också något som inte inkluderar NY kontoret för då tar allt bara sån jävla tid. Fast de skall ju naturligtvis ändå få veta min storhet när nyheten uppdagas och vi får in 10 nya kunder.

Kanske kanske kan inspirationen till det här komma om jag slutar blogga på min egna blogg och istället ägnar mig åt att läsa lite branschtidningar. Hm...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror personligen att FI är ett spännande bolag som kommer att växa starkt framöver.

Reklam och media håller på att genomgå stora förändringar samtidigt som dessa två branscher flyter mer och mer ihop. FI tror jag har en bra position för att dra nytta av synergierna.

Bransch tidningar är säkert bra, googla även på branschstatistik och försök att analysera vilka trender som kommer. Titta på listan vilka kunder ni har idag och vilka kunder ni skulle vilja pitcha på och jobba med och sammanställ i en salesfunnel. Det kommer att ta tid, men du kommer att lära dig mycket om hur FI fungerar och vart marknaden är på väg.

/D.

Jullan sa...

Tack Dahuang för bra tips!