torsdag 16 april 2009

Många beslut

Väldigt mycket just nu för familjen Nero/Runfeldt. Rätt många grejer vi måste sätta oss ner och tänka igenom hur vi skall få till, vad vi vill göra och hur vi skall få det gjort.

Ex:
Vart skall vi bo i 1 ½ månad? Som det är just nu kan vi förhoppningsvis spendera så mycket tid som möjligt i mammas jobblägenhet, men i samma sekund som någon av dem skall upp så måste vi lämna plats. Då tänkte vi att vi kanske lite då och då kan bo hos min kusin. Eller hos Björns. Här skulle det ju vara lite skönt att nästan ha något slags schema men eftersom mamma och co sällan planerar mer än 2 dagar i förväg kan det bli svårt.

Hur skall det se ut i den nya lägenheten? Skall vi beställa heltäckningsmatta så vore det kanske bra att göra det nu så den finns färdig lagom till att vi skall flytta in.

När skall vi ha semester? Mitt kontor stänger 2 veckor men exakt när får jag inte reda på förrän i slutet av april. Åtminstone en vecka går ju till att flytta in på det nya stället och få det i ordning. Sen borde vi ju tillbringa lite tid på Gotland och jobba med sommarstugan men hur kul är det att lägga 3 veckor av sin semester enbart på renovering av saker? Det andra alternativet är att ta en vecka i juni och åka någonstans eftersom vi ändå inte har någonstans att bo då, men då har Björn som mest med fotbollen. Eller så åker vi i Augusti eller något när allt lugnat ner sig lite men orkar man med en hel sommar utan semester?

Verkligen dagens i-landsproblem det här.

Inga kommentarer: