lördag 14 mars 2009

Dödstrött

Jag är precis slut. Önskar jag kunde skylla på en blöt utekväll men det går inte att dra till med det heller, jag är bara trött helt enkelt. Björns tvillingbror Svante med dotter Amanda har sovit hos oss i natt så jag och Björn intog soffan vilket naturligtvis kan ha något med tröttheten att göra. De hade biljetter till genrepet på Melodifestivalen och var därför uppe en snabbis. Själva ser vi (läs jag och Helena Prahl) fram emot att se det ikväll istället..

Lägenheten ser ut att bli kvar i vår ägo lite till. Paret som bjöd ville inte gå högre än 2.2 vilket skulle innebära en förlust för oss så då är det bättre att ha den kvar. Det är ju inte så att vi måste flytta men det är klart att det är lite surt med tanke på att man ställt in sig lite på att flytta. I vilket fall som helst så kommer lägenheten att ligga ute till acceptpris på 2.3 nu tills våra 2 månader med mäklaren gått ut. Efter det får vi helt enkelt se vad som händer..

Nu ska jag sova lite middag innan det blir dags för att städa av lägenheten och kolla på lite hockey. Go HV!

2 kommentarer:

Anna sa...

Skönt att höra att du fortfarande håller på HV!! Det gick ju vägen idag iaf. Synd på lägenheten,men det blir nog nåt bra av det till slut. Ödet du vet..

Jullan sa...

Ja men det är klart, HV blir ju alltid laget i hjärtat liksom!