måndag 17 november 2008

Helgen

Den här helgen har varit så himla lugn och skön. Inga måsten och bara massor av slappande.. Dock fick vi ett halvt ryck vid 12.30 tiden i lördags och började grovstäda lägenheten. Det slutade med att vi, eller Björn, lackade ur på min vita ryamatta som enbart luddar av sig så nu har vi en ny snygg grön matta istället. Vi har även planer på att byta soffklädsel till vit men då är det slutätit på choklad i soffan-åtminstone för mig som prickar ungefär 80% utanför munnen. Den klädseln har dock inte blivit bytt än så det kan mycket väl bli så att den får ligga i lägenheten ett tag..

I söndags gjorde vi definitivt inte ett SKIT. Vid 14 tiden kände vi att vi kanske borde gå utanför dörren åtminstone men då började det snöa. Eller någon form av regnblandat snö. Det upphörde tillslut och vi gav oss ändå ut på en långpromenad i ca 1½h. Kanske inte i något jättetempo men ändå..

Idag är det dags för oss att gå på Johan Glans, det kommer förhoppningsvis att bli kanonkul. Jag skall bara hitta en ATG affär och hämta ut biljetterna i.

Inga kommentarer: