onsdag 29 oktober 2008

Tönt-Lars

Lars är en tönt. På riktigt..
Ingen har väl någonsin tvingat honom att vara med i Idol? Idol är ju för övrigt inte ett nytt program, om han nu vill vara en lite svår indie-pop-nörd så borde han ha fattat att Idol inte var rätt forum för honom. Idol är för Måns Zelmerlöv och han den där Ola. Inte för de som är lite rockiga eller vill göra sin egna grej. Ni får styra upp något eget på MySpace istället och hoppas på attn i syns där. Lars uppträdande i fredags var för övrigt det värsta mordet på en ABBA sång som någonsin skådats.

När jag ändå är igång:

Johan Palm: Oförklarligt att han ens får komma i närheten av en mick. Ett riktigt litet emo-barn som kör loss på avskaft nagellack och byxor som jag inte ens skulle få över vaderna.


Alice Svensson: Är hon verkligen en av Sveriges tio bästa sångerskor? Var hon verligen en av de bästa som var med i uttagningen? Nä precis.
Robin Bengtsson: Jag vet inte ens vart jag skall börja här.. mer tafatt och brun-utan-solad människa har nog aldrig skådats på svensk television tidigare. Det är ett mirakel att man inte somnar när han är i farten.Jag kan fortsätta för alltid. Det jag inte förstår är varför juryn envisas med att ge skit på hon Sepideh? Hon är ju den enda av dem som faktiskt kan hålla tonen någorlunda. Och han från Malta också, han är rätt kul.Jag tror för övrigt precis att jag blev sjuk.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Du ska inte komma och säga att Johan är ett Emo barn va fan är inte du då?..... kom inte och snacka skit om honom bara för att du inte gillar honom....

Anonym sa...

Alltså ursäkta mig, men vad är du för en människa som står och kritiserar de människorna som är med IDOL? Jag tror knappast att du kan göra det bättre själv? Okej om IDOL kanske inte är rätt för sådana som Lars och Johan men vad fan? Hade de inte varit med i IDOL så har jag knappt tyckt det var kul att kolla på IDOL om det inte var för Alice skull, hon har en fantastisk röst och hon är så himla söt. Och ja, det var dumt att Sepideh åkte ut. Men bara för det så ska man inte klaga på alla andra? Jag vet inte hur du är som person, om du inte gillar IDOL över huvudtaget eller om du är en sån som älskar de här flickidolerna som Måns, Ola och Danny. Det har jag ingen aning om. Jag tycker bara det är fel att kritisera människor som har talang och all rätt i världen att vara med IDOL.

Anonym sa...

Johan är fan heller emo ska du säga fjortisjävel!

Anonym sa...

klaga lagom. Haha. varför ser du på programmet då om alla suger?

JohanAlice sa...

Du kan inte bara klaga på folk sådär!
Vad e du för en människa egentligen?
Alla e skitbra på sitt sätt!
Det är bara att fatta läget!

Jullan sa...

Jag kan klaga på alla precis hur mycket jag vill, och jag kan välja att titta på idol vare sig jag vill eller inte - precis som ni kan välja att läsa en annan blogg om det inte passar sig!

L sa...

Det är väl klart att det är jättekul att låtsas vara "rebell" och klaga för att klaga, men jag tror inte du skulle kunna göra det bättre själv. Och ja, jag vet att det uttrycket används för ofta.
Om du inte gillar idol finns det en enkel lösning... titta inte på det! Eller tittar du för att prata med dig själv och klaga?

Jag är inte ett fan av varken idol eller någon där, men herregud vad töntigt att skriva sådär. Jag hoppas att någon satirsida anställer dig (för det var ju det du ville få fram hoppas jag, det är mest logiskt.)

Och om inlägget för din blogg, oroa dig inte, jag tror alla som kommenterat inte hade avsikter att gå in på just den här bloggen, och inte har avsikter att besöka bloggen igen.

Jullan sa...

Kära L,

Vad jobbigt att du trots att du säkert inte ville ändå valde att kommentera.

Om du bemödat dig med att läsa igenom inlägget så kanske det skulle sjunkit in i din hjärna att jag faktiskt aldrig skrivit något om själva fenomenet Idol. Jag har inget emot programmet i sig eller de som är med som faktiskt KAN sjunga. Däremot tycker jag det är tragiskt att småbrudar röstar på en kille för att han är söt. Den dagen han kommer ut i riktiga världen kommer han få sig en rejäl chock när han inser att ingen tycker att han sjunger bra.

Jag hade säkerligen kunnat sjunga bättre än Johan, men nu har jag valt att INTE ställa upp i Idol, han valde det och får därför också ta konsekvenserna. Det är inget välgörenhetsprojekt TV4 sysslar med.

I övrigt hoppas jag med på att få betalt för att blogga, det hade varit soft. Tråkigt om du inte läser mitt svar men å andra sidan var det nog mest synd om dig som lyckades med att slösa 10 minuter av din dag med att försöka komponera ihop ett halvtaskigt svar åt mig.

Nästa gång kanske du vågar skriva hela ditt namn istället.

Anonym sa...

nu måste jag bara säga att robin bengtsson är helt sjukt bra, tyck vad du vill men det tycker jag!
snygg är han också för den delen


var bara tvungen att säga det, höhö.