måndag 20 oktober 2008

Helgens middag på Berns

I helgen var mina päron uppe på besök tillsammans med ytterliggare ett par bekanta. De var och såg på "The producers" och hade efter det bokat bord på Berns. Jag och Björn passade naturligtvis på att snika oss med på denna middag också, och så gjorde även ett gäng till där mannen visade sig vara kock på Berns. Yummie Yummie tänkte vi. Det tänkte nog pappa med men föga visste han att det bjöds på asien inspirerad mat..

Förrätten kom in med två stora fat med sushi. Pappa var skeptisk. Själv har jag ju nästan börjat äta sushi, åtminstone den vegetariska varianten. Resten av sällskapet åt på hur mycket som helst, och även de små ungarna som var med. Tänka sig, små 7 åringar som käkar sushi, men när den ena ungen ville ha den sista California rollen så hann jag före med mina pinnar. Hehe.
Efter det kom det in dumplings. Då började Björn dreggla på riktigt eftersom det tydligen är det bästa han vet, själv tyckte jag mest att det var degigt. Sen kom det in fat på fat hela tiden. Vi åt i ca 4h tror jag och efter det kändes det som att jag rullade därifrån.

Tanken var att vi skulle fortsatt till Golden Hits där Åsa och Millan befann sig men när vi kom ut så spöregnade det. Till Golden är det ALLTID kö vilket gjorde att vi hoppade in i en taxi och drog oss hemåt. Det var trevligt att käka på Berns måste jag säga, kanske något man borde testa igen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som ni hade en mkt lyckad kväll med mkt sushi-mums! Ni missade inget i lördag på Golden kan jag meddela! Jag fick en 2 olika feeling under kvällen. Ena var "lågstadiedisco" -Först ingen på dansgolvet sen när de städat bort borden och musiken sattes igång rusade alla ut på golvet. Kändes som mamma och pappa stod vid dörrenm och väntade på att ta en hem. Den andra feelingen var "Finlandsfärja" -hjälp vart kommer alla orginal och gubbar ifrån??? Nä, nästa gång blir det till ett yngre ställe med en mindre kö. pöss åsa

Jullan sa...

Haha ja vi kanske borde lockat in er till Berns istället? Dock var det ju som vanligt rätt skaplig kö där också..