lördag 2 april 2011

Status

Nej jag är inte gravid. Och har inga planer på att bli det heller men däremot kan jag förstå om det kan se ut så med tanke på bristen på träning de senaste veckorna. Att jag är trött har nog mest med att göra att det är mycket nytt just nu och fortfarande barn som inte riktigt förstår att de skall sova hela natten.

På jobbet kämpar jag med att försöka nöta in i min hjärna hur det nu var man avslutade abonnemang. Hur det var man tog ut ett SIM-kort utan att alla kontakter försvinner. Försöker förstå ifall kunden behöver en mobil växel eller en kundplacerad. Och i så fall om den kundplacerade skall ha zip-anslutning och mex-anknytning till mobilerna. Och om deras ISDN-Duo är på två eller fyra linjer. Och i fall det är koppartråd eller om det behövs ett nytt telejack till deras internetbeställning.
Ni förstår - kortslutning i min hjärna.

Idag är jag ensam hemma med barnen. Björn är nämligen iväg på lite partajj och inkilning med fotbollslaget. Först hade de planer på att åka till Barcelona i typ 4-5dagar. Det sa jag väldigt bestämt nej till. Sen fick jag reda på att jag skulle till Barcelona med jobbet och fick då till det som att det var en helt annan sak, jag var ju "tvungen" att åka eftersom det var med jobbet. Att åka och lattja lite med fotbollslaget (som inte betalar ut någon lön) är en helt annan sak. Nu slapp vi dock den diskussionen eftersom det inte blev något Barca för grabbarna utan istället en hajk-helg 1h utanför Linköping. Hehe.

Så ensam hemma med två supersnoriga barn som inte är på något direkt kalashumör. Därför blir det att passa på att vila nu när de sover. Hoppas de sover i minst 2h.

Så nej, inte preggo utan bara dåligt med energi och dessutom inget kul att berätta.

3 kommentarer:

LaVerde sa...

Lite intressant att "alla" ska tro att man är gravid varje gång man typ råkar gäspa. Och gärna då fråga på "allmänna platser" såsom runt lunchbord på jobbet, på Facebook och i kommentarsfältet på bloggar. Om man nu vore gravid skulle man kanske inte först och främst berätta det på just dessa ställen?

Anonym sa...

Ha ha anar att du förstod min ironi! Kram Annica

Jullan sa...

Annica du är förlåten! ;)