söndag 3 april 2011

Ola!

Jag har fått en hang-up på Ola Rapace. Ja han må vara knarkare och har säkert misshandlat någon eller några för den delen också men det är väl ändå något speciellt med honom? Eller? Jag tycker han har lite sådär små pliriga ögon. Eller pliriga kanske är ett ord man använder om en busig pensionär. Han har väldigt speciella ögon, lite sådär genomträngande.

Jag har alltid svarat Brad Pitt av ren slentrian när någon frågat om snyggaste killen osv. Nu skall jag börja köra med Ola. Dessutom är det ju betydligt större chans att stöta på honom än att bumpa in i Brad. Björn - watch out!

7 kommentarer:

Anna T sa...

ÅH vilka fina barn du har!!
En liten Julia o en liten Bosse:-).
Så söta!!

Anna T sa...

Oj det blev visst lite fel..
Fast jag kan ju tycka till lite här också. Då tycker jag som du. Ola är en riktig tiopoängare! Fast du har ju hittat en egen sådan:-)

Anonym sa...

Din egna kille är ju bra mycket snyggare än den där knarkande skådisen...

Jullan sa...

Ja Björn är naturligtvis världens bästa och finaste men man måste väl ändå få ha lite andra drömmar också? Det är liksom inte så att Björn inte har några "alternativ" till mig.. Vid närmare eftertanke har han rätt många. ;)

Stina sa...

alltså han är ju lite lik Björn så det var ju tur att du inte valde typ... Johan Glans. För det finns ju liksom ingen likhet där och då hade Björn kanske känt sig lite hotad...

Jullan sa...

Haha bra tänkt Stina!

Björn har ju dock en hang-up på följande personer:
Milla Jovovich
Jessica Alba
Tuva Novotny
September
och säkert 10 till. Säg till när ni hittar någon som helst likhet mellan oss.

william chase sa...

haha ägd.ingen likhet över huvudtaget