tisdag 1 mars 2011

1st day

Första jobbdagen avklarad. Det gick galant om jag får säga det själv. Det blev att kastas in i "hetluften" direkt och börja jobba rätt omedelbart. Learning by doing så att säga - funkar fint för mig!

Det gick mindre galant för stackars Björn som fick börja sin pappaledighet med att hänga med en vaken Polly halva natten. Fattar inte vad som tagit åt dem, eller mest henne. De vaknar och skriker verkligen sig helt förtvivlade redan runt 12 tiden på natten. Då har de sovit utan ett knyst och ätit bra men helt plötsligt så vaknar de bara och skall inte under några omständigheter sova. Detta tillsammans med en ny grej där de skriker ihjäl sig när någon lämnar lägenheten får mig att tro att de är inne i någon slags separationfas. Skrik = någon kommer och hänger med dem. Men det är bara vad jag tror. Björn får väl spela med så länge han orkar och sen är det dags att ta en fight med dem och få dem att förstå att på natten sover vi.

Nu måste jag sätta mig och läsa igenom instruktionsboken för min nya fräsiga mobiltelefon. Ingen iPhone men någon annan slags peka-dra-inga-tangenter-mobil. Coolt.

1 kommentar:

Fia sa...

Ja, alltså vad är den där vakengrejen? Emmy håller också på och stökar på nätterna fortfarande. Jag var övertygad om att efter ett års ålder så sover de som klubbade sälar hela nätterna.
Det hela skapar en rund panikångest hos mig, inför det faktum att Danne börjar jobba om mindre än en månad - VEM ska ha nattjouren då!?