söndag 23 januari 2011

Mindre nöjd med helgen

Ja alltså i fredags så brakade det lös kan man säga. Någon slags maginfluensa eller liknande flög på mig så jag tvingade Björn att komma hem från jobbet och ta hand om sina barn. Själv gick jag och la mig. Helt slut. Dock kom det varken spy eller KMR (Kiss med rumpan). Inte just då i alla fall. Fredag till lördag natt snittade jag toaletten ungefär 1 gång i timman. Barnen passade dessutom på att vakna kl halv sex och vägrade sedan att somna om.

Med andra ord gjorde ingen av oss många knop på lördagen och framåt kvällen fick jag dessutom århundradets feberfrossa. Jävlar va jag frös. Som en mupp under täcke, filt, varm vetekudde på fötterna, tröja och byxor satt jag och huttrade och var inte till någon hjälp alls. Barnen somnade och Björn gick iväg och handlade mat till sig själv som han tyvärr inte fick njuta särskilt mycket av eftersom Dino helt plötsligt kom på att han nog skulle vara vaken.

Att vara sjuk när man har barn måste vara det värsta som finns.

Idag mår jag i alla fall lite bättre och har fått behålla två glas blåbärssoppa och en halv macka. Dessutom står vågen idag på 59.4 kg - WOHO! Maginfluensa is the shit.

1 kommentar:

annesophie sa...

Blä vad jobbigt! Hoppas att du snart är helt på benen igen! Tur att i.te Björn är sjuk samtidigt. Det är nog att en är sjuk när man har barn!