tisdag 23 november 2010

På order från Löwet

Löwet, eller Anna Löwberg är min granne och bästa vän. Hon har hetsat att jag måste uppdatera min blogg. Antar att hon vill veta om helgens bravader och ifall det har hänt något kul.

Kanske vill hon veta att vad de betecknade som "frisk" vind på vägen över från Oskarshamn är vad jag skulle kalla halv storm. Jevlar va dåligt jag mådde ett tag. Men med två små vilddjur går det ju liksom inte att lägga sig ner och sätta upp en stör-ej skylt direkt. Det blev lite fel eftersom enda båten som gick la ut från kajen vid 21. Alltså mitt när små barn skall sova. Det gick till slut bra i alla fall och vi var framme vid stugan runt 00.30.

Eller så kanske hon vill veta att det i princip har regnat non-stop på det som Björn kallar för Solens ö? Det tillsammans med ca 4 grader plus och hög luftfuktighet gjorde att det kändes ungefär som -15. Som vi säger i Jönnet - röset. Några små promenader blev det men det var ju en himla tur att jag inte kämpade med mig några joggingkläder för då hade jag bara haft dåligt samvete.

What else, hon kanske vill höra om det var mysigt att ha svärisarna på nattligt besök i den lilla stugan? Nä just det. Vi censurerar nog den versionen.

Något som dock var kul var att en viss Charlotte Sundåker helt plötsligt ringde och visade sig vara 5 min ifrån oss. Hennes bästis Agnes hade tagit med henne över för en suprajshelg eftersom Lotta aldrig varit på Gotland innan. De letade loppisar men tyvärr är slutet på November inte rätt årstid för det. Kom tillbaka på sommaren när varenda respektabel gotlänning kör garageloppis. Kvalitén är dock väldigt väldigt varierad.

Eller så kanske det bara är så att Löwet likt 99% av SJ:s andra resenärer sitter fast någonstans pga snöfel och därför behöver något kul att läsa under tiden?

1 kommentar:

Löwet sa...

Heeej, nu ska vi se om det funkar. Taaaack för inlägget! Precis detta jag ville veta! Puss