måndag 15 november 2010

Kroppen spelar mig ett spratt

Igår sa jag till Björn att nu MÅSTE jag börja träna igen. Veckan som gick innehöll få - dvs inga alls - utflykter till gymet. Inte heller några utflykter med vagnen. Man kan säga att jag var rätt fastväxt i TV-soffan. Jag skyller allt på Priscilla.

I vilket fall som helst så var jag dödstrött idag på morgonen. Inget konstigt med det men barnen sov iofs non-stop till 05.40 och somnade därefter om igen. Jag gick alltså inte upp förrän 07.50. Ändå trött.

Sen började jag få riktigt ont i magen, ungefär som att man skulle behöva gå på toa och fundera lite. Försökte utan resultat. Sen började jag må illa. Typ spy illa. Oh no - not maginfluensa tänkte jag. Och faktiskt inte för min egen skull eftersom det är en utmärkt metod att gå ner i vikt (ironi) utan för att jag INTE orkar med spyiga barn just nu. Men ingen spya kom. Bara trötthet, ont i kroppen och ont i magen.

Det börjar bli lite bättre och jag har fått i mig en halv skål med makaroner men en sak är säker - jag berättar ju aldrig mer högt att jag måste gå till gymet. Det är tydligen mer än vad min kropp klarar av.

3 kommentarer:

Alexandra sa...

Ja, vad är det med träningen som skrämmer krollen så?! Får alltid ont i kroppen, bara av tanken.

Kram på dig fina!

annesophie sa...

Hoppas att du vaknar frisk och kry imorgon!

Jullan sa...

Hm lite bättre idag men fortfarande sådär ont i kroppen. Jag har ju inte ens tränat så jag kan inte skylla på träningsvärk...