torsdag 21 oktober 2010

Nä nu går det överstyr med ungdomen

OK först och främst - ja jag har alldeles för mycket fritid och nej jag läser kanske inte de här bloggarna för att jag tycker de är så fantastiskt välskrivna. Jag läser dem för att jag har tid och möjlighet. (Barnen sover och blir ej negligerade)

Har ni sett Kungarna av Tylösand på 5:an? Har ni sett Nemo, killen som ligger med allt och alla i varje program? Sen finns det även en annan mupp där, Jockiboi kallas han. Han spyr mest hela tiden och när han inte gör det är han bara allmänt äckligt. De här två små pojkarna har startat varsin blogg. Ett omtalat klipp på Magnus Hedman på efterfest i Gislaved dök bland annat upp på en av dem i helgen men har nu tagits bort.

Men det var inte dit jag skulle komma heller. Såg ni "Den rätte för Rosing" när det gick på TV? Känner ni igen Hugo, den 19åriga killen som hon valde som sin framtida partner? Han har också en blogg. Han och hans tjej, Paulina har varit ett så kallat "hett par" i bloggvärlden en längre tid. But not anymore...

Och de här länkarna är alltså bara för dem som har ett par minuter och slå ihjäl och som vill ha en lektion i hur bloggvärlden numera verkar fungera.

Läs dem i turordning uppifrån och ner:

Jockiboi - Inlägget som startade allt
Paulina - Respons på ovan
Hugo - Besviken kille

Vem behöver se Days of Our lives på Tv efter att ha gått igenom det här?

1 kommentar:

Louise sa...

Men gud! Här har jag suttit och slösat tid på Kissie...det här var ju något i hästväg!! Fast jag vet inte vem någon av dem är...Tänk om tio år när de ha taggat ner lite och inser vad som betyder något här i livet...då kommer de bittert ångra dessa inlägg. Jag har, som tur är, mina inlåsta i en dagbok, långt inne i garderoben...