tisdag 21 september 2010

5 saker om Björn

Det här visste ni inte om vår allas lilla favorit Björn.

  1. Björn har ett fantastiskt morgonhumör. Fantastiskt dåligt. Det har förvisso blivit bättre sen barnen kom men det är inte mycket som behöver gå fel för att följande ramsa skall komma fram: Satansförbannadehelvetesjävlak*kskitfanhelvete. Typ. Jag har påpekat att han snart kommer behöva hitta på lite mer barnvänliga ord innan vi kommer ha två små troll som går runt och skriker "Satan" hela tiden.

  2. Björn är sjukt händig. Det finns inte ett verktyg som Björn inte har testat eller vet hur det funkar. Utöver det är han sådär manlig och kan fickparkera med släp på bilen, laga mat och är dessutom en jävel på fotboll. (När han inte åker ambulans)

  3. Björn är min personal-shopper. Han kommer hem och säger "Jag har sett ett par byxor på Gina Tricot som nog skulle passa dig". Jaha säger jag och går dit och handlar. För har Björn sagt att det är snyggt så är det nog det. Han springer alltid runt i affärer och plockar plagg och hänger in i provrummet och sen får jag snällt gå och prova.

    Nu hör jag ju hur det här låter. Nej han är inte gay och tycker ni att jag har dålig klädstil - Blame Björn.

  4. Björn älskar att torka på diskbänken. Björn älskar inte att jag är dålig på att krama ur disktrasan. Detta är en av våra största diskussioner här hemma. Björn vill alltid torka av diskbänken även om resten av familjen står färdigpåklädda och håller på att svettas ihjäl. Och så fort disktrasan börjar lukta illa så är det alltid jag som inte har kramat ur den ordentligt...

  5. Björn kommer snart att få en iPhone med jobbet. Detta innebär problem. Nu kommer det nämligen finnas ÄNNU fler spel att spela medan Björn går på toaletten. Nu kanske ni tänker att han sitter där inne jättelänge - och precis så är det. Men inte för att uträtta behov utan för att smyga undan och spela. Jag har väl listat ut det för länge sedan. När vi träffades hade han nämligen inget behov av att sitta på toan och häcka, men sen barnen kom verkar det vara hans lilla fristad. Att en annan får sitta med dörren öppen och skrika NEJ så fort det blir oroväckande tyst finns det ingen förståelse för...


    (Och efter att ha avslöjat det här kommer Björn vara vansinnig på mig men då är det ju tur att hans bästa flickvän har köpt en svindyr parfym åt honom som plåster på såren!)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Din blogg gör min dag lite bättre! Bara så du vet =)

AnneSophie sa...

Det här inlägget var helt klart värt en upprörd Björn och en dyr parfym!