fredag 20 augusti 2010

Smått & Gott

Idag fick Helena agera barnvakt ett par timmar på förmiddagen då Björn i vanlig ordning skulle jobba och jag hade en liten träff med ett företag gällande ett potentiellt jobb i framtiden. Eftersom det är lite svårt för mig att säga sådär på rak arm när jag kan börja jobba så var det mest en träff där vi presenterade oss för varandra. Förhoppningsvis gjorde jag ett gott intryck så får vi se ifall det blir aktuellt fram till det nya året/våren.

Men kom igen, varför skulle de inte vilja ha mig liksom? Hö hö hö.

Övrigt så är det någon tjej som blivit knivhuggen här i Linkan. Det är inte jag. Jag har nämligen inte varit utanför dörren idag efter kl 10. Det märktes att jag inte fick sova den där extra timman idag på morgonen när Björn gick upp så jag somnade direkt när barnen somnade nu på eftermiddagen. Att vänja sig av med en eftermiddagslur kan bli svårt känner jag.

Ikväll blir det mysfredag med gänget och Sveriges mest handlade maträtt - taccos. Förhoppningsvis sover två vilddjur gott så vi kan njuta lite av sällskapet och bara ta det lite lugnt.

Imorgon kommer fam Nero/Grander samt mamma och pappa upp en sväng. Det är "Linköpingsdagarna" samt någon slags Barnens dag så de får passa på att komma upp och hänga lite. Till exempel så har den där Internationella Matmarknaden slagit sig ner mitt i centrum. Eller den Internationella Magsjukan som den också går under - ni vet att de typ turnerar runt överallt med samma mat, tusen olika fingrar som petar i samt diverse kryp som medföljer? Ät inte där.

Med andra ord verkar det bli två rätt bra dagar för oss. Idag tänker vi dessutom att låtsas att det är lördag och köpa oss lite godis. Det låtsades vi, eller jag, i onsdags också. Jag tycker det är bra att man har lite fantasi.

1 kommentar:

AnneSophie sa...

Haha...du har verkligen förmågan att få mig att skratta åt småsaker...