onsdag 30 juni 2010

Mona Sahlin

Jag kommer förmodligen inte att rösta på henne eller hennes parti men just nu tycker jag fantastiskt synd om henne. Jag tycker det är jättetråkigt att hon skall få bära hundhuvudet för att det går dåligt för de röd-gröna när de i själva verket har satt sig i den sitsen under en rätt lång tid tillbaka. Jag tycker som kvinna och kanske också som människa att det liknar någon form av vuxenmobbing när man anmärker på precis allt hon säger och gör. Jag har svårt att tro att tex Thomas Bodström skulle få lika mycket skit som Mona fått och fortfarande får. Det finns grupper på FB i stil med "Jag flyttar hellre utomlands än har Mona som statsminister" vilket kan låta lite oskyldigt men om man sedan läser innehållet så innehåller de ett genuint hat mot just Mona som person. Det tas upp Tobleroneaffärer och andra egentligen rätt ointressanta saker när man istället hade kunnat diskutera den eventuella sanningshalten i gårdagens artikel från Aftonbladet som säger att var 6e svensk man någon gång köpt sex. Låt bli att rösta på Mona ifall det är så man känner, rösta fram någon annan sosse som känns bättre eller rösta på något annat parti men lägg åtminstone energin på något annat än att enbart snacka skit.

Jag tycker det är lite sorgligt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Väldigt söta barn. En liten fråga, hur känns det att Johan skall bli pappa? Ni var ju ändå tillsammans rätt så länge lixom.

Jullan sa...

Det är väl fantastiskt, mer barn i världen!

Louise sa...

Haha! Vilket klockrent svar Jullan! Underbart! Och under inlägget om Mona Sahlin också...

Jag håller med dig om Mona, hon får ta mycket skit bara för att hon är kvinna och råkade bli påkommen för en trivial sak som säkert de flesta med ett "företagskort" passar på att göra när de har chansen. Jag laddade ner hennes sommar i P1 program som jag lyssnade på när vi var i Grekland och då började jag verkligen gilla henne och tycka att hon faktiskt har väldigt sunda visioner. Mycket synd att de inte kommer fram bättre utan att man ska fokusera på hennes utseende. Jag låg där vi poolen och grät när hon pratade om Anna Lindh och försökte lura vitryssen mittemot att jag bara fick lite svett i ögat. Så, lyssna på det så tycker man om henne liiite mer.