lördag 8 maj 2010

Lycka

Ja det krävs inte så mycket för att man egentligen skall känna sig lycklig. Läste hos Fia om små egentligen ganska triviala saker som ändå gör henne lycklig och tänkte därför försöka sammanfatta en egen liten lista på saker jag gillar.

  • Lyx är att ha en balkong men allra helst en stor trädgård där man kan gå ut och tända en grill. Att kunna grilla en solig sommarkväll är livskvalité och en av anledningarna till att jag hoppas vi hittar ett fint hus i Linkan inom en snar framtid om vi bestämmer oss för att stanna kvar.
  • Att ha ett välfyllt kylskåp. Det skall finnas allt av allting så man slipper springa ner till snordyra Konsum för att handla en liten creme fraiche. ALLT skall finnas. Sen att det ofta behöver slängas en del gör inte så mycket.
  • Att få ett personligt brev på posten. Skit samma vad det innehåller men det skall ändå vara någon som har tagit sig tid att plita ner adress och namn för hand.
  • Att ha en riktigt fullspäckad dag. Detta var mitt bästa innan vi fick barn, nu är ju alla dagar fullspäckade vare sig man vill eller inte. Men att ha en riktigt fullspäckad dag fylld av ex gå på stan, träffa vänner, party på kvällen osv. Det är fint det!
  • Sol varje dag. Sådär när solen bara fortsätter skina och man tar för givet varje morgon att det skall bli uppåt 25-30 grader i minst 4 veckor framöver.
Små små ganska enkla ting. Ja och sen har vi ju naturligtvis det där med att vinna typ 800 miljoner men jag har gett upp den tanken.

Inga kommentarer: