tisdag 25 maj 2010

Alternativ lösning

Vi har inget regnskydd till barnvagnen. Vi har sagt att vi skall köpa det hur länge som helst men hittills så har vi hållit oss inne om det regnat ute och dessutom så var vi förskonade från regn rätt länge här uppe. Tills nu. Idag har det småregnat hela dagen och jag är fast som en fånge i lägenheten med barnen. Jag har ett ofantligt godissug och barnen är dödsutråkade. Vi behöver dessutom som sagt var köpa blöjor. Nu är det så att ett regnskydd till vår vagn kostar 480:-. Då kan vi använda det i max 2 månader för snart börjar det nämligen bli dags att vända på barnen och göra vagnen lite smidigare utan liggdelar. Då är det ett annat regnskydd som gäller. Som snål smålänning kan jag ju tycka att det känns lite surt att lägga ut dem pengarna för så kort tid. Och det är ju inte så att jag kommer ge mig ut frivilligt ifall det regnar, det är mer att jag vill ha något med mig ifall det börjar regna när vi redan är ute. Jag har kollat Blocket men där säljs det mest ihop med vagn osv och dessutom så fanns det bara i Järfälla och såna där avlägsna platser.

Nu till min fråga; tror ni folk här nere i posh-Sjöstaden skulle titta snett på mig om jag klipper lite lufthål i två vanliga svarta sopsäckar?

4 kommentarer:

Ida & Johanna sa...

vi har en syskonvagn som vi köpt regn skydd till på ullared. De är nån typ av universal som inte sitter helt hundra men de fyller absolut sin funktion. Minns jag inte helt fel har jag för mig att man kan be dem skicka varor om man vet vad man vill ha och de bara är någon enstaka grej. Tror de kortade 80-90 kr st

Jullan sa...

Ooooh tack för det tipset, det skall genast kollas upp. Och om de inte kan skicka så måste kanske jag och Björn åka dit ändå. Woho! :)

Anonym sa...

som IKEA man tycker jag t.o.m att soppåsar är lite väl dyrt...

Jullan sa...

Sant D, vi får hitta någon annan lösning helt enkelt.