måndag 26 april 2010

Kulsprutor och kaskader

De senaste två dagarna har inte varit så roliga. Det bajsas blöjor i raketfart likt kulsprutor och då och då bjuds det även på en kaskadspya. Vad händer?

De verkar inte må så dåligt i övrigt, eller rättare sagt de är rätt pigga och skrattar och har sig. Jag misstänker att det kan ha något med smakportionerna att göra men nu har vi inte ätit något sådan på nästan 3 dagar och ändå är bajset limegrönt och allt annat än fast. De har bara fått potatis, morot och gröt i ytterst små portioner, typ max 2 teskedar. Det känns lite konstigt att det kommer sådär helt plötsligt för vi har ju ändå hållt på med det här i typ 3-4 veckor nu. Har någon annan haft problem med det här? De kissar ju som vanligt så jag är inte så orolig för att de skall bli uttorkade men ändå liksom. Utöver detta så verkar de inte vara särskilt intresserade av den vanliga maten heller, dvs mjölkersättningen.

Äh det får bli att hänga på telefonen till BVC imorgon. Vårdguiden ringer jag bara om jag verkligen verkligen behöver, deras råd är ju alltid att man skall åka in till akuten vad som än har hänt.

En sak är i alla fall säker - de där blöjorna luktar inte glass. Fy faaaan säger jag bara...

2 kommentarer:

Tom sa...

tänder?

Anna sa...

Precis vad jag tänkte säga.Tror stenhårt på att det är tänder på gång.