söndag 18 april 2010

Kors i taken

Jag vet att jag inte skall dra för stora växlar av detta för det finns INGET som säger att det kommer fortsätta så men idag sov barnen till halv sex utan att vakna. HALV SEX. Vi gick och la oss vid 23 tiden, förstår ni att vi fått sova i 7h i streck? Freakin awesome. Eller jag var uppe vid halv fyra och snorade av Polly och mig själv men utöver det så får man ju vara hemskt tacksam. Nu gäller det att komma ihåg exakt hur vi gjorde igår och försöka få till det ikväll också. Konstigt nog känner jag mig tröttare än någonsin..

Idag finns dock ingen tid för trötthet, vi måste fixa iordning lägenheten inför dagens och morgondagens visning. Det betyder utplåna alla spår från bebisar samt eliminera hår som ligger precis överallt. Och piffa. Skall ner och köpa färska blommor, frukt och lite annat smått och gott på Konsum strax. Eller rättare sagt när de kan tänka sig att öppna. För mig som varit uppe sen halv sex är det ju snart dags för lunch.

2 kommentarer:

AnneSophie sa...

Visst är det konstigt att man oftast är tröttare när man fått en ganska god natts söm?! Men i längden blir man nog piggare iallafall...om de fortsätter vill säga..

Tom sa...

Känner igen det där, "hur gjorde vi igår för att få honom att sova så länge" Men varje gång vi upprepat händelser på det sättet så har det inte funkat ändå.. haha. Skönt att man inte är ensam! ;)