tisdag 9 mars 2010

RS it is

Mycket riktigt så fick barnen, eller har fortfarande ett RS virus i kroppen. Söndag till måndag natt fick vi knappt i dem någon mat alls och allt de gjorde var att hosta så vid 7 tiden på morgonen ringde jag Vårdguiden som tyckte att vi skulle åka in med dem till Södersjukhuset. Sagt och gjort, vi hamnade där hela dagen och hela natten och kom hem för typ 3h sen. Barnen mår under omständigheterna rätt bra men igår så fick Polly bli sondmatad ett par gånger då hon inte orkade äta själv. Dino verkade friskna till i samband med att de fick andas in lite ångad gas och klarade sig därefter galant men för att slippa dela på oss och barnen fick vi alla stanna. Nu är vi hemma på permission och är sjukt trötta. Barnen verkar inte förstå att de också borde vara det utan de ligger och ler och skrattar hela tiden. Förstår inte riktigt vad de tycker är så förbannat kul... På fredag skall vi tillbaka på återkoll och därefter bör vi hålla oss ifrån allt vad småbarn och pensionärer heter eftersom vi tydligen smittar. Ser ni oss - byt trottoarkant!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Usch, det gör så ont i hjärtat när ens barn är sjuka. Hur länge smittar ni? Hoppas ni snart är friska och krya. Kram kusin anna

Louise sa...

Fuck RS!

AnneSophie sa...

Oh nej! Vilken otur ni har!!Skönt att Björn ff är hemma. Skrev en liten kommentar till ditt inlägg Borde inte unnat mig (om du undrar vem jag är).

Hoppas twinsen snart kryar på sig!

Jullan sa...

Ja det här är fan inte kul.. :(
Vi smittar tydligen runt 3 veckor så vi har bestämt oss för att bara vara hemma och inte släppa in någon annan i lägenheten. Känns som om att de har nog med att bekämpa den här infektionen så att riskera att de får något annat är inte aktuellt.