söndag 15 november 2009

Weekend re-cap och reminder till oss själva

Well, en helg i vilandets teckan kan man säga. I lördags hade jag lite trevligt besök i form av Åsa på plats i lägenheten. Vi mös, snackade och åt upp delar av Björns saffranspannkaka. Björn själv var nämligen och spelade hockey tillsammans med ett par lagkompisar, dock fick jag inte lyckan att se på detta spektakel då jag var bannlyst från Hovet. Det hade nog annars varit rätt kul att se..

På kvällen började vi med att titta på "A Clockwork Orange" vid halv sex tiden. Jag såg typ 20 min av den i torsdags men eftersom jag inte sett den tidigare så insåg jag att det förmodligen tillhör allmänbildningen att känna till den. Så vi tittade. Väldigt märklig film skulle jag dock vilja säga. Vi fortsatte sedan filmfesten med att titta på Die Hard 4.0. Vilken jävla skitfilm! Det måste vara VM i hur man kan slösa pengar i onödan som var målet när manuset skrevs.

Idag fick vi celebert besök i form av en tillfälligt hemkommen Dahuang och hans förtjusande Eva. Vi fixade till brunch och sen satt vi och snackade och åt fram till kl 2 typ. Efter det tog vi en liten tur till Slussen för att byta en tröja åt Björn som hans snälla sambo köpt, samt göra årets kulturgärning i form av att gå på Galleri Kontrast och se Johanna Hildebrandts utställning om Afghanistan. Jättefina bilder och en del tänkvärd text.

Nu är det dock slut med kulturella äventyr. Nu börjar nämligen Paradise Hotel och det har jag gått och laddat för i minst 2 veckor. Ja det är töntigt. Ja det är ytligt. Ja det är idioter som ställer upp. Och JA - jag tänker följa precis varenda avsnitt och dessutom stå för det!

4 kommentarer:

Sandra sa...

Låter som ni haft en härlig helg. Jag har också väntat på Paradise Hotel :) och sitter bänkad nu!

Jullan sa...

Skönt att höra att jag inte är ensam om Paradise beroendet!! =)

Anonym sa...

"hemkommen Dahuang och hans FÖRTJUSANDE Eva"

jaha??? jag tycker minsann att jag också förtjänar några adjektiv framför mitt namn.

/D

Jullan sa...

Är inte "hemkommen" ett adjektiv då? ;)