onsdag 2 september 2009

Robert Perlskog

Åkte tunnelbana idag till jobbet eftersom det ösregnade ute. Vid närmare eftertanke så kan det vara värt att gå upp en timma tidigare, köpa ett regnställ och gå till jobbet istället för att stå och trängas med alla men jag är rädd att jag aldrig kommer orka detta.

I vilket fall som helst så kliver jag på i den proppfulla vagnen i Skanstull och en kvinna i 35+ frågar direkt om jag vill sitta ner. Det är för övrigt bara hon som gör det. Jag tackar nej men tackar ändå så mycket för erbjudandet. Står två hållplatser fram till Slussen och blir skittrött men kan ju inte gärna be henne ta tillbaka erbjudandet. Jag börjar därför blänga lite på alla andra runt omkring och hoppas på att de skall inse att de kanske borde erbjuda en gravid kvinna plats - men icke.

Värst av allt är att på ca 40 cm avstånd sitter Robert Perlskog och försöker gömma sig bakom sin Metrotidning. Jag ser dock i ögonvrån att han granskar mig uppifrån och ner ungefär 10ggr men så fort jag tittar tillbaka så dyker han ner i sin tidning igen. Den solarieförstörda idioten såg med andra ord klart och tydligt att jag var gravid men vägrade ändå att ställa sig upp och mörkade detta genom att istället demonstrativt hålla sin tidning i ansiktshöjd.

Robert Perlskog, om du mot all förmodan skulle googla dig själv och hamna här så vill jag bara att du skall veta; Du ligger jävligt högt på min shit-list just nu.


6 kommentarer:

Anonym sa...

Att min gamle tränare kan vara så hjärtlös har jag svårt att tro, eller kanske inte...

//Bear

Jullan sa...

Han är en idiot och bör straffas därefter!

Nina Leijon sa...

HAHAHAHAHA! Ett inlägg i äkta Juliaanda! Jag älskar din blogg, men kommenterar aldrig. Men nu vet du iaf att jag läser : ) Big Hug from Nina the Lionprincess

Jullan sa...

Hej Nina, va kul att du läser. Ibland är det lite trögt att hitta på något kul att skriva om men det blir naturligtvis lättare när man vet att folk faktiskt är inne och läser..

Anonym sa...

Du vet väl om att han är Djurgårdare?

Jullan sa...

Det är han va? Det förklarar ju allt.