onsdag 19 augusti 2009

V19, eller kanske V20


Jag blir så förvirrad. Jag ligger en vecka framför hela tiden i min tidräkning än vad barnmorskan gör. Jag är typ i v19 eller kanske v20. Tydligen växer alla barn, oavsett enstöring eller åttlingar lika mycket fram till v 24 (dvs typ 6 mån) sen kommer andra barn att växa mer medan våra tvillingar inte kommer växa riktigt lika mycket. Men fram tills dess skall vi nog kunna få till en rejäl kula, tycker ni inte det? Så här ser jag ut just nu.

Idag fick även B känna en spark för första gången. Det är ju liksom inte så att man kan säga till när de kommer direkt.

7 kommentarer:

ALVA.B sa...

E faktiskt avis på dig tro det el ej. Men det är 1 års sen på fredag som magen "försvann" (dock är den fortf sladdrig) & nu kan jag säga att jag saknar den & livet som levde där inne, trodde inte att jag skulle säga det;) Du e superfin!

Hommans sa...

Finmage där... =)

Jullan sa...

Tackar! =)

Ja alltså i vårt fall känns ju det här med tvillingar så överväldigande att vi just nu känner att det är tillräckligt. Med andra ord kanske det här är första och sista gången jag är gravid med..

Anonym sa...

WOW! 1,5% sannolikhet för twins och du prickar in d =)

(fast det är lite fusk då björre är och har generna för tvillingar)

/D

Jullan sa...

D: Fast tydligen har han ju inget med det här att göra men visst är det konstigt? Att han dessutom har två kusiner som fått tvillingar gör ju att jag genast misstänker att det är något i luften från Gotland som gör det här..

Spider sa...

jag har jäkligt bra järnvärden, men min BM rek mig att käka en tablett varannan dag ändå, är la bra för kroppen antar jag =)

Lycka till med bebisarna!

Anonym sa...

Hej!
Ville bara säga att jag har läst lite i din blogg och tycker att den är skit bra! Rolig och mysig, har skrattat högt för mig själv flera gånger då jag känner igen mig =) // Frida