onsdag 19 augusti 2009

Dags för höst

Visst, det är kul att det skall bli lite varmt och det här igen men jag är faktiskt färdig med att gå runt i shorts och linne nu. Jag vill ha höst och ta på mig tjocka stickade tröjor, stora halsdukar, stövlar, kängor, raggsockor, grovstickade strumpbyxor, mössa, vantar, päls och allt annat.

Och ja, en stor del av detta har att göra med att det just nu i min garderob finns ungefär 3 plagg som jag fortfarande kan klämma mig i. Jag har ett par jeans kvar, dem måste dock knäppas upp när jag sitter ner. Med andra ord, fram för byxor med slapp resår i midjan. Eller varför stanna vid midjan, slappa byxor hela vägen vid närmare eftertanke annars blir det tyvärr så att jag kommer behöva dyka upp till jobbet i mina mysbyxor.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ett litet tips...det är ju väldans modernt med tights som ser ut som jeans nu...perfekta när man är gravid! Snyggt med en tunika/klänning över! //Karin

Jullan sa...

Ja det kommer bli mycket tights och sånt på mig. Grejer man faktiskt kan ha på sig efteråt också, känns surt att bara köpa preggo-kläder.