onsdag 8 juli 2009

Semesterplaner

Nu är det endast tre dagar kvar av pina på jobbet. Eller inte pina kanske men jag jobbar inte ihjäl mig just nu. Dessutom är vi endast 5 personer på jobbet vilket gör det hela lite tomt, någon envisas dock med att spela hysterisk jazz ändå.

I vilket fall som helst så ser våra semesterplaner ut som följande

Första veckan: Vi får lägenheten på tisdagen. Beroende på väder så avgör det också helt ifall vi bara stuffar in allt och drar direkt till Gotland och solen eller om vi blir kvar hemma lite längre för att måla och tapetsera. I vilket fall som helst så siktar vi nog på att kunna åka till Gotland till helgen, om det finns några båtbiljetter kvar. Just nu verkar det vara de där roliga tiderna kvar på båtarna, typ 04:55 från Nynäshamn och sånt.

Andra veckan: Här planerar jag att ligga och sola konstant medan Björn fixar på stugan. Många kändisar på Gotland under den här tiden såsom Cilla, David på jobbet, Björns kusiner etc så kvällarna går säkert att fylla med något.

Tredje veckan: Åka hem till Stockholm på måndag-tisdag kanske för att sedan åka hem och hinna hänga i Jönnet lite också.

Med andra ord ser det inte så superspännande ut men förhoppningsvis rätt avkopplande. Vad skall ni göra?

Inga kommentarer: