torsdag 11 juni 2009

Midsommar

Sedan 5 år tillbaka har vi i vårt lilla brudgäng en tradition att alltid fira midsommar tillsammans. Vi tröttnade helt enkelt på att följa med på olika pojkvänners tillställningar där det på sin höjd bjöds på pizza och bestämde istället att från och med nu träffas vi konstant, pojkvänner är naturligtvis också välkomna och blir det olika för varje år så är det också ok. Ego? Ja kanske, men nu är det så att alla tycker faktiskt att det är väldigt trevligt. Inklusive pojkvännerna. Eller vi utgår från det i alla fall.

1 a året vi hade var kanske det bästa året vädermässigt. Det var strålande sol och varmt precis hela dagen. Vi var ute på Spånhults Herrgård i Norrahammar där Rebecka har sin hudsalong. Jag tror vi var cirka 20 personer och det var alldeles lagom och blev mycket lyckat.

2 året ballade det ur. Vi gick från 20 personer till att vara typ 78 eller något och det var total kaos. Vi hade fixat med en massa lekar, planerat när vi skulle äta och hur folk skulle sitta men ingen brydde sig. Folk fuskade under våra bästa lekar, en del hade börjat grilla och hunnit äta klart innan andra ens kommit i mål och den där bordsplaceringen gick det ju sådär med. Då hade vi ändå tänkt efter väldigt noga och försökt placera folk där det var minst risk för bråk eller pinsam tystnad.

3 året, tillbaka till lugn och ro hemma i Rebecka och Toms härliga hus. Vi var ett litet härligt gäng på max 20 personer och hade det hur mysigt som helst. Inget planerat utan alla lekar skedde helt spontant och avslutades med ett rejält raj-raj på dansgolvet.

4 året, hemma på Bellevue hos Cillas föräldrar. Fortfarande samma härliga lilla gäng med tillskott av Björn förstås som gjorde premiär på midsommar. Vi hade skitkul och toppade bland annat dagen med att göra ett helt olagligt framträdande på Stadsparksvallen.

5 året - årets upplaga. Fortfarande lite oklart vart vi blir av i år, vem som tar med sig vad och hur lekarna kommer gå till men jag vet att det kommer bli lika kul som vanligt ändå!

Inga kommentarer: