onsdag 1 april 2009

Hets och stress

Hade ungefär 65 nya mail igår, samtliga från vår VD som gett mig diverse olika uppgifter att lösa. Jaha bara att bita ihop och sätta igång helt enkelt, tyvärr är det inte saker som jag själv kan göra utan det handlar mer om att koordinera allt vilket betyder att man måste vara som en igel på en massa folk för att få saker gjorda. Lite lätt jobbigt kan jag ju tycka.. Men men, efter fadäsen för någon vecka sedan är det ju bara och bita ihop och visa sig från sin bästa sida.

Igår skulle jag även hämta en grej som Jonas köpt på Blocket av en person. Tyvärr visade det ju sig att när jag kom fram så hade jag glömt att ta ut pengar och närmaste bankomat fanns typ 3 km därifrån så det blev helt enkelt att jag fick komma tillbaka imorgon, eller idag då.

Övriga stressmoment är att jag måste få tag på en frisörtid för att klippa av mig mitt totalt superslitna hår. Är ju lite sugen på att börja slinga det för att kunna bli blond men jag tror inte jag orkar med det. Eller? Skall jag bli blond igen? Kanske skall satsa på grått hår eftersom det är den mest liknande färgen jag har nu i hårbotten...

Inga kommentarer: