onsdag 18 mars 2009

Låtar som fastnar

Det är en liten pinsam sak jag måste bekänna men igår gick jag och nynnande hela dagen på "Tingeling" det vill säga den där pausunderhållningen som var med på Melodifestivalen. Det var faktiskt en väldigt katchig låt som nu tyvärr har fastnat helt.

Men.

Det finns en värre som ALLTID dyker upp när jag är på väg upp till vår vind. Jag har väldigt svårt att förstå varför men av någon anledning så kommer "Jesus för världen" eller vad den nu heter. Ni vet, "Jesus för världen, givit sitt liv ...nannana"? Och det är bara när jag går upp till vinden. Det är lite skrämmande..

2 kommentarer:

Anna sa...

Jag tror jag garvar ihjäl mig. Visste inte att du kunde såna låtar. Det kanske var där på vinden han hängdes. Jag menar det är ju ingen som VET:-) Skrönor har ju en förmåga att ändra sig med tiden..

Jullan sa...

Ja alltså det är ju inget jag skryter med direkt, och jag kan bara första versen. Kan inte direkt minnas när jag liksom hörde den senast heller men det är ju något skumt med trappan upp till vinden alltså.. och tänk, nu har man ju ändå flyttat ifrån "bibelbältet".