torsdag 5 mars 2009

Helgens händelser

Woho imorgon är jag och Böna lediga, lyxigt värre. Vi skall nämligen ta en sväng till Vingåker Outlet på vägen till helgens happening - brudhelg i Linköping. Med släp då. Det är det bästa med vårt brudgäng, vi har plockat ihop killar som också passar ihop. Eller det tycker ju vi i alla fall, kanske inte dem tycker.

Men i alla fall så tar vi en hyrbil och beger oss mot Vingåker imorgon och efter det åker vi vidare till Linköping för att ta in på hotellet vi skall bo på över helgen. Så himla mysigt att göra såna här små utflykter ibland. Var ju även ett tag sen jag satte min fot i Linkan. Löwet har planerat diverse aktiviteter såsom bowling, restaurangbesök och utgång. Kommer att bli mycket kul!

På söndag kommer förhoppningsvis family Nero upp på besök från Jönnet så man får träffa på dem lite också. Jag skall kramas ihjäl på Nolle vare sig han vill eller inte!

Just det, första visningen är avklarad. Dock med besvikelse eftersom det kom 4 av 13 anmälda. Känns ju lite surt eftersom mäklaren hade haussat det så mycket. Vi får hoppas på att någon av de 4 är förbannat rik eller att det kommer ett gäng mer sugna på söndag. Men som sagt var så sitter vi ju liksom inte i sjön på något sätt så får vi inte ett bra bud så säljer vi helt enkelt inte heller.

Inga kommentarer: