söndag 1 februari 2009

Reunion med Växjö brudarna

Igår var jag, Millan, Åsa, Evve och Limpan ute på en liten reunion. Mycket trevligt att träffa de gamla Växjövännerna även om jag träffar merparten av dem rätt ofta ändå. Vi hängde på Allmänna Galleriet och hade det trevligt, dock uppstod det en rätt jobbig situation med några andra som var på plats. Det satt en kille i rullstol som verkade vara av kategorin mer skadad i kroppen men helt klar i huvudet. Han var ute med två vänner/skötare/släktingar och festade lite vilket naturligtvis är helt ok. Dock var hans två bihang totalt dyngraka och bestämde sig för att skjutsa fram honom till vårt bord och sedan gå därifrån. Eh jaha.. skulle vi hänga med honom då och hur skulle han ta sig därifrån? Sen skulle de dansa med honom på dansgolvet och lyckas med bedriften att tappa honom bakåt så han ligger på ryggen med hjul och ben rakt upp i golvet. Istället för att lyfta upp honom så väljer då den fullaste av dem att knäppa upp sin gylf och sedan stå och jucka mot hans ansikte. Detta var alltså ca 21.30 på kvällen och folk satt eller stod lite lugnt i sina hörn. Då lackade Millan ur och gick fram för att hjälpa till medan Pia, en annan tjej som var med gick till vakterna. Vi vet ju inte om detta var hans assistenter eller vänner men det kändes inte alls OK att de behandlade honom på det sättet ändå. Tio minuter senare lämnade de lokalen och skulle säkert iväg någon annanstans och skämma ut stackaren i rullstolen.

I övrigt var kvällen mycket trevlig, vid halv tolv tiden dök Böna också upp och förgyllde kvällen. Vi hamnade sedan på Berns där jag snabbt var tvungen att uppsöka en toalett eftersom jag höll på att kissa ner mig. Till de vanliga var det sjuk kö så jag sprang upp en våning och tänkte att inte riktigt lika många visste att det fanns en toalett i anslutning till Strindberg rummet. Men det visste de tydligen visst. Och ni skall bara veta hur äckligt det även kan vara på tjejtoaletter. Någon hade lyckats göra stopp i en av de två toaletterna och lämnat två prydliga korvar överst!!

Vid strax efter 2 bestämde vi oss för att dra hemåt, och här någonstans har vi lite svårt att få ihop vart Björns nyckel tog vägen för nu är den helt borta. Ja jag vet, vi slarvar bort allt men vi hoppas på att den kommer fram snart. Det var ju nämligen Björns bästa Hammarbynyckel!

Inga kommentarer: