tisdag 16 december 2008

Ut och trängas

Slutar snart och skall då ut för att köpa de sista julklapparna till Björn. Vi har sagt att vi egentligen inte skall byta och att vi i såfall inte skall byta för så mycket. Jag hade tänkt att köra på många-men-små taktiken men det blir säkert bara helt fel eftersom jag misstänker att Björn har köpt något mycket dyrt och stort till mig. Hehe..

Problemet är att jag inte har en aning om vad jag skall köpa. Och jag har ingen som helst lust att vandra runt på stan allt för länge heller i detta härliga julväder. För er som undrar så är det väl typ 3 + grader och regn plus att solen lyser med sin frånvaro. Igår var det dock sol för första gången på typ 3 veckor vilket gjorde vår nya Aussieboy Karl väldigt glad. Han trodde på riktigt att solen ALDRIG kom fram under vintern.

Tillbaka till julklapparna.. ett par långkalsonger kanske? Eller så kanske jag skall köpa något till lägenheten och se det som en investering till mig själv också? Helst av allt hade jag velat skämma bort lilla gullet med en tvåveckors resa någonstans men nu får han allt nöja sig med att åka över till Gotland - vilket vid närmare eftertanke han har betalat för själv. Ååååh.

I övrigt så har family Nero samma policy som de senaste åren, dvs vi köper bara till en person. Det skall bli lika intressant som vanligt att se hur det hela slutar. Pappar har hittills inte försagt sig, tror jag. Mamma har säkert redan köpt minst en bok till varje deltagare och Jonas önskar sig väl som vanligt mest något som går att köpa på Claes Ohlsson. =)
Måste även jobba betydligt hårdare på Noels paket känner jag, annars kommer jag mista min solklara första plats som absolut bästa faster!

4 kommentarer:

Anonym sa...

jag och eva har kommit överens om att inte köpa något tillvarandra i år och ist har vi valt att köpa en resa tillsammans =)

jag tycker att ni har en bra policy i fam och att den genomsnittl svennen köper julklappar för strax över 10' är skrämmande.

konsumera mindre och älska mer!

Jullan sa...

Jisses för 10´säger du? Nä där ligger jag ju inte riktigt än.

Björn - jag önskar mig också en resa!!

Anonym sa...

i år skulle den siffran sjunka till 5600kr tydligen... men det är fortf ganska mycket.

ni i SV har ju värsta långledigheten i år, medan jag jobbar på julafton... =P

Jullan sa...

Oh yes, 2 veckors av skönt slappande för mig - egentligen 3 men jag väljer att jobba sista veckan!