måndag 1 december 2008

Dagens ungdomar..

De är så aggressiva.. Eller lättretade beroende på hur man ser det. Se nedan den rätt roliga diskussionen om ett blogginlägg jag skrev för hundra år sedan. Tack gode gud så är ju den lilla lintotten utröstad nu. Nu är det en person kvar som kan sjunga - AV 3.

6 kommentarer

Anonym Anonym sa...

Du ska inte komma och säga att Johan är ett Emo barn va fan är inte du då?..... kom inte och snacka skit om honom bara för att du inte gillar honom....

den 6 november 2008 17:11

Radera
Anonym Anonym sa...

Alltså ursäkta mig, men vad är du för en människa som står och kritiserar de människorna som är med IDOL? Jag tror knappast att du kan göra det bättre själv? Okej om IDOL kanske inte är rätt för sådana som Lars och Johan men vad fan? Hade de inte varit med i IDOL så har jag knappt tyckt det var kul att kolla på IDOL om det inte var för Alice skull, hon har en fantastisk röst och hon är så himla söt. Och ja, det var dumt att Sepideh åkte ut. Men bara för det så ska man inte klaga på alla andra? Jag vet inte hur du är som person, om du inte gillar IDOL över huvudtaget eller om du är en sån som älskar de här flickidolerna som Måns, Ola och Danny. Det har jag ingen aning om. Jag tycker bara det är fel att kritisera människor som har talang och all rätt i världen att vara med IDOL.

den 7 november 2008 21:37

Radera
Anonym Anonym sa...

Johan är fan heller emo ska du säga fjortisjävel!

den 9 november 2008 01:14

Radera
Anonym Anonym sa...

klaga lagom. Haha. varför ser du på programmet då om alla suger?

den 29 november 2008 12:08

Radera
Blogger JohanAlice sa...

Du kan inte bara klaga på folk sådär!
Vad e du för en människa egentligen?
Alla e skitbra på sitt sätt!
Det är bara att fatta läget!

den 1 december 2008 18:10

Radera
Blogger Jullan sa...

Jag kan klaga på alla precis hur mycket jag vill, och jag kan välja att titta på idol vare sig jag vill eller inte - precis som ni kan välja att läsa en annan blogg om det inte passar sig!

den 1 december 2008 19:53

Radera

1 kommentar:

Cladde sa...

She scores!!!! =D