fredag 24 oktober 2008

Im the webmaster

Igår var nog kanske en av de stressigaste dagarna på jobbet hittills. Jag är numera nämligen ansvarig för att ladda upp alla våra case studies på hemsidan. Innan har det mer bara varit att fixa bilderna i rätt ordning och se till att texten (som någon annan skrivit) kommit på plats, men helt plötsligt så skall jag skriva alla copy och även se till att jaga rätt på allt material som behövs, samt försöka förstå hur allt fungerar bakom. Nu har världens bästa Matteo gjort ett relativt lätt CMS men ändå - jag är ju ingen datanörd!

Jag gjorde i alla fall så mycket som jag tyckte jag kunde och tänkte sedan att resten kan väl de i NY fixa. Icke. Vid 16 tiden ringer David (chefens för hela chefen) och lägger på mig en lista på typ 20 saker som skall fixas ASAP. Av dessa 20 saker kanske det är typ 10 som jag klarar av att göra själv, resten får jag jaga folk som kan fixa åt mig. Som tur är så är alla väldigt snälla mot mig här på jobbet och släpper det mesta de har för att hjälpa till. Så vid 19 tiden kunde jag äntligen lämna jobbet.

Nu är jag dock här igen - redo för en ny dag med kodning och annat geeky. Skall dessutom ha min första journalist på besök idag från Dagens Media. Skall försöka hålla mig från att avslöja allt för mycket hemlisar om våra nya klienter.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du vet väl att det inte är nyttigt att stressa så där. Du borde stannat på Ekholms. Där visste du iaf att du fick gå hem när du slutade åtta:-)

Jullan sa...

Haha ja det är sant.. men då kunde man ju också riskera att dö av tristess istället.