fredag 19 september 2008

Stig Malm

Är inte han den kanske mest bittra, suraste och gubbigaste människan som finns? Jag brukar titta på nyhetsmorgon varje morgon innan jag sticker till jobbet och när han är med så blir jag bara så trött. Finns det något som är bra i hans värld? Han gnäller på precis ALLT. Ingenting är bra och särskilt inte med den nuvarande regeringen. Det verkar som att han tycker att under hans tid så begicks det minsann inga misstag. Nej nej, då hade alla jobb och ingen gick och slappade hemma.

I övrigt kan man ju börja undra vad det är för missnöjesland vi lever i. Jag läste någonstans att regeringen infört hälften av sina löften i halvtid. Det måste väl ändå vara ett rätt bra tecken? Nej då, då är det ändå folk som klagar och tycker att vi har fått det såååå mycket sämre. Det intressanta är att samma människor förmodligen hade klagat precis lika mycket om det varit en röd regering istället. Är det bara miljöpartister som får komma till tals i såna här undersökningar eller?

Trött blir man. Kan inte folk bara klippa sig och skaffa sig ett jobb istället för att ägna sin tid åt att gnälla och skriva insändare?

Inga kommentarer: