söndag 28 september 2008

Its a family affair..

Helgen har gått i släktens tecken kan man väl säga.
I fredags kom Björns bror upp med fru och barn. Tanken var att Björn skulle vara barnvakt åt barnen en stund innan han spelade fotboll men så blev inte fallet. Istället åkte de och tittade på när han spelade medan jag låg hemma i soffan och gjorde absolut ingenting.

I lördags var vi iväg en sväng på en "Vintagemässa" på Fridehemsplan. Den var väl sådär, trodde den skulle vara lite mer specialiserad, typ enbart klänningar eller enbart väskor men istället var det typ samma utbud som finns på Stadsmissionen varje dag. I vilket fall som helst så träffade vi Björns kusin Kent + tjej där och passade på att ta en fika med dem. På kvällen skulle Björns bror Fredrik och Katrine iväg på Footloose och Björn skulle då vara barnvakt. Jag hade dock (taktiskt nog) bokat upp mig med min kusin Helena och syssling Lisa på några glas vin så jag kunde tyvääääärr inte vara hemma och hjälpa till. Helena, Lisa och jag var och käkade på Vapianos och drack lite drinkar där, hamnade sedan på Anglais där hela ligan från Ladies Night var på plats. Jag satt dock alldeles för dumt till för att se något. På bästa plats satt Helena men hon ser ju inte ett skit utan sina glajjer så det hjälpte ju inte för det. Efter det sprang vi vidare en sväng till Sturehof men drog oss sedan hemåt. Väl hemma möttes man av en rätt trött Björn som fått agera fredsmäklare både en och två gånger under kvällen.

Idag har vi varit ute i Västerhaninge hos Björns moster och morbror. Hans morbror har jobbat som kock vilket även märks på maten. Dessutom gör moster Gunlög värdlens goaste fika i form av pajjer och annat så vi rullade väl i princip därifrån.

Med andra ord, mycket släkt den här helgen..

Inga kommentarer: