onsdag 24 september 2008

I förebyggande syfte..

Hade ytterligare ett utvecklingssamtal idag. Hade ju ett för inte så länge sen men det har ju hänt en del på Fi sen dess.

Summa sumarum, jag fick en omedelbar löneförhöjning. Nästa månad får jag ytterligare än, och innan detta årskiftet ytterligare en. Inte helt fel!
Framför allt kul att känna sig behövd och uppskattad vilket kanske inte alltid var fallet på min gamla arbetsplats där man fick be på sina bara knän för en ny arbetsskjorta i princip, eller vad säger du Anna? =)

3 kommentarer:

Cladde sa...

Vad roligt för dig!!!
Då kanske du inte behöver plugga just nu? Satsa på träningen istället (tdigare inlägg).

Gissa vem jag träffade hos min kompis på Karl Oscar dagarna i somras? Hon och jag ska göra oss iordning och förfesta lite hos hennes mamma när jag ser att Dana sitter vid deras dator. Hon skulle hjälpa till att få bort virus och annan skit.. Inte nog med att hon ska kramas och allt när hon ser mig.. Hon börjar dessutom fråga mig vad jag jobbar med. När jag säger att jag jobbar på ett lager tittar hon sådär menande på mig (du vet hennes anklagande blick) och säger "Tappa inte inredningen".
Innan vi skiljs åt hinner hon även påpeka för mig att jag lagt på mig några kilon men att jag passar bra i det??? Grrrrrr

Anna sa...

Kan väl bara instämma med föregående talare. Och du är verkligen värd att få credit för ditt jobb! Jag VET ju att du alltid gör ditt bästa, även om det är nåt skittråkigt som måste göras.
Jag saknar dig!

Jullan sa...

Cladde: Åh nej - Dana hade jag ju helt förträngt! ;)
Hoppas du sa till henne att färga sitt hår eller något.
Och det där med träningen går också sådär måste jag säga.

Anna: Åååååh va go du är! Känner att det snart är dags för ett jönnet besök och då måste jag ju bara ta mig upp till Ekholms alt Huskvarna. Hoppas allt är bra med den lilla familjen? Kram kram